Gondoljon a jövőjére, adja meg magának az esélyt és már ma változtassa meg a holnapját !

Létrehozni valami újat , valami mást, izgalmas és felemelő érzés .  Ez az érzés vezérelt akkor, amikor megalapítottam  a társaságot, mely nem mást tűzött ki célul , mint rendet teremteni hazánkban és természetesen az  emberek fejében pénzügyeikkel  kapcsolatban . Ehhez nem kellett más, „csak”, hasonlóan gondolkodó,  saját szakmájukban több évtizedes szakmai  tapasztalatot és sikert felmutató társakra, akik nem csak tulajdonosai lettek a cégnek , de aktív résztvevői  is, saját szakterületükön keresztül,  feladataink magas szintű végrehajtásában .

 

Mindenki kivétel nélkül végig kell gondolja a következő kérdéseket ,

 

1) MOST HOGYAN ÉLEM AZ ÉLETEM,

2) HOGYAN AKAROM ÉLNI AZ ÉLETEM ,

3) HOGYAN FOGOM ÉLNI AZ ÉLETEM , HA MÁR NEM AKAROK,

VAGY NEM TUDOK DOLGOZNI ?

 

Ezek a kérdések felmerülnek családunkkal és vállalkozásunkkal kapcsolatban egyaránt . Megoldottam?

 

Az elmúlt évtizedek bebizonyították, hogy sajnos pénzügyeinkben  nem az történt amire számítottunk .  Világossá vált, hogy nem támaszkodhatunk másra, nem oldja meg helyettünk senki problémáinkat,  csak saját magunk ! Természetesen segítség, hozzáértő  személyes tanács nélkül nincs jó megoldás .

 

Mi, jól képzett, személyes tanácsadóink által vagyunk jelen a piacon ,

 

egy ügyfél egy személyes tanácsadó.

 

Mi nem „beszervezünk”, hanem folyamatosan kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, ha úgy kívánják. Időközönként naprakész pénzügyi információkkal látjuk el, és tájékoztatjuk személyes lehetőségeikről.

 

Pénzügyek a-z-ig egy kézből.

 

Nem kisebb feladatra vállalkozott csapatunk, mint visszaállítani az érezhetően mások által, a pénzügyi piacon elvesztett bizalmat,  ügyfél és tanácsadó tekintetében. Csak korszerűen, a piac és  ügyfeleink igényeinek messzemenő figyelembevételével végezzük tevékenységünket .

 

Hisszük, hogy csak bizalmon alapuló hosszú távú kapcsolat vezethet közös sikerhez . Mit jelent a közös siker? Elégedett, naprakész és rendezett pénzügyi tervvel rendelkező magán és céges ügyfeleket, melyek sorában remélhetőleg hamarosan  Önt is köszönthetjük .

 

Azt már láttuk, hogy hogyan nem szabad csinálni, már csak azt kellett megtalálnunk hogy hogyan kell…….,megtaláltuk.

 

Létrehoztuk a kizárólag magyar tulajdonú  CARVER’S  PARTNER Zrt.-t, mely  mint egy “PÉNZÜGYI GYÓGYSZERTÁRKÉNT”  működik és új irányt mutat a pénzügyi piacon . Próbálja ki, megéri !

 

Dr. Katona Tamás

Az igazgatóság elnöke